Home

Por prisni!

Per te manaxhuar detyrat tuaja juve ju duhet nje account!

Klikoni ketu per tu futur me account-in tuaj ose per tu regjistruar!

U regjistruat?!

Klikoni me poshte per te manaxhuar account-in tuaj ose per te manaxhuar detyrat ne klasat qe ti ben pjese!

C'eshte Detyra.Online?

Detyra.Online eshte faqja e pare dhe numer #1 ne Shqiperi per manaxhimin e detyrave te nxenesve!

Duke i dhene nxenesve te shikojne detyrat qe kane per te bere, e gjithashtu per te diskutuar me njeri tjetrin per ndonje detyre!

Na jep mendimin tend per Detyrat.Online